teambuilding/events

duikinitiaties met lunch als teambuilding

 Dive & eat : Discover and enjoy “the sea “

 

 

Deze teambuilding activiteit bieden wij aan enkel op donderdag overdag te Bredene indien u de formule wilt combineren met onbeperkt sliptongetjes eten nadien.

De andere dagen zijn deze sessies ook mogelijk gecombineerd met of zonder maaltijd.

We starten rond 10.30 uur met een briefing over de duiksessie in de hal van het zwembad van Bredene .

We  duiken van 11.30 tot 12.30, we sluiten af met een lunch in Harbours kitchen met een genot uit de zee; slibtongetjes   a volénte  met frietjes en een salade . http://www.harbourskitchen.be

.

Het Discover Scuba programma laat je beleven hoe het is om met perslucht een echte duik te maken. Tijdens het programma leer je op een veilige, gecontroleerde en leuke manier omgaan met persluchtduiken.

 Wat houdt zo'n proefduik nu in?

Een Discover Scuba programma start met een grondige briefing (wat doet perslucht en hoe ga je om met de apparatuur). met al de nodige uitleg over het duiken; je leert de uitrusting kennen en in elkaar zetten. Daarna wordt gestart met de echte duik in het zwembad. onder water en heb je ook al wat eerste oefeningen gedaan. . Dit vindt eerst in het ondiepe plaats waarbij je wat oefeningen doet omtrent de vaardigheden van het duiken. Daarna duiken we met z'n allen het diepe bad in voor een toer volledig onderwater.
Na 1 klein uur duiken (in zowel het ondiepe als het diepe gedeelte) heb je een prachtige ervaring.

De initiatie is  volledig met een  persluchtfles en duikuitrusting per persoon

Heel de groep krijgt een duikset aan en we zwemmen rond in het ondiep gedeeltje van het zwembad. We spelen “onderwater frisbee” en we maken kennis met enkel eerst vaarigheden uit les 1 van een basis duikcursus.
 
Wat is inbegrepen?

  • uitrusting ( vinnen, bril,backpack met  fles, lood, en ademautomaat )
  • briefing (wat gaan we doen)
  • Begeleiding van leden van het instructieteam van Duikpunt –duikschool
  • laat weten of je nog andere wensen hebt.
    Wij zijn ervan overtuigd dat we je een onvergetelijke ervaring kunnen bieden, aarzel dus niet langer en neem contact met ons op!

We werken met groepen van elk max 15 personen van elk 1 uur.  Grotere groepen zijn mogelijk maar we combineren dit dan met een spelletje onder water hockey

info lunch : http//www.harbourskitchen.be

 

Aantal

prijs per persoon

6 t/m 10

€ 25 euro plus 27.50 voor de maaltijd

11 t/m 15

20 euro, plus 27.50 euro voor de maaltijd