Teambuilding

PADI DISCOVER SCUBA DIVING voor scholen en groepen, de perfecte teambuilding!!

Wil jij met je collega's of vrienden ook wel eens ervaren hoe het is om als een vis door het water te zwemmen? Wij bieden je de mogelijkheid voor een spannende activiteit te organiseren met perslucht in een zwembad met ons PADI Discover Scuba programma.

Het Discover Scuba programma laat je beleven hoe het is om met perslucht een echte duik te maken. Tijdens het programma leer je op een veilige, gecontroleerde en leuke manier omgaan met persluchtduiken.

Wat houdt zo'n proefduik nu in?

Een Discover Scuba programma start met een grondige briefing (wat doet perslucht en hoe ga je om met de apparatuur). met al de nodige uitleg over het duiken; je leert de uitrusting kennen en in elkaar zetten. Daarna wordt gestart met de echte duik in het zwembad. onder water en heb je ook al wat eerste oefeningen gedaan. Dit vindt eerst in het ondiep gedeelte waarbij je wat oefeningen doet omtrent de vaardigheden van het duiken. Daarna duiken we met z'n allen het diepe bad in voor een toer volledig onderwater. Na 1 klein uur duiken (in zowel het ondiepe als het diepe gedeelte) heb je een prachtige ervaring.

De initiatie is volledig met een persluchtfles en duikuitrusting per persoon.

Heel de groep krijgt een duikset aan en we zwemmen rond in het ondiep gedeelte van het zwembad. We spelen “onderwater frisbee” en we maken kennis met enkel eerst vaardigheden uit les 1 van een basis duikcursus.

Wat is inbegrepen?

  • Uitrusting
  • Briefing (wat gaan we doen)
  • Begeleiding van leden van het instructieteam van Duikpunt –duikschool
  • Laat weten of je nog andere wensen hebt.
  • Nadien is er mogelijkheid om in de cafetaria de avond gezellig met een drankje af te sluiten.Wij zijn ervan overtuigd dat we je een onvergetelijke ervaring kunnen bieden, aarzel dus niet langer en neem contact met ons op!

We werken met groepen van elk max. 10 personen van elk 1 uur. Grotere groepen zijn mogelijk maar we combineren dit dan met een spelletje onder water hockey. Dus helft van de groep duikt met perslucht een 25 tal minuten terwijl de anderen hockey spelen en we wisselen de groepen dan. De prijs is dan minder uiteraard.

Wat kost nu zo’n proefduik?

Dit is afhankelijk van het aantal volwassenen/kinderen vanaf 10 jaar.

Aantal personen Prijs per persoon 
 1-5  €45
 6-10  €35
 11-20  €18,50

Belangrijk:

 Na een proefduik mag niet zelfstandig gedoken worden. Hiervoor zijn opleidingen noodzakelijk.

Wanneer kan dit;
Op maandagavond en/of vrijdagavond in het zwembad van Oostende van 19.30 tot 21.45 uur of op vrijdagavond  van 20 uur tot 22.15 uur.

Voor meer inlichtingen of boekingen duikpuntduikschool@gmail.com