Over ons

DUIKPUNT-DUIKSCHOOL  OOSTENDE

  Duikschool hoofd Adje Klerkx, Padi Master Instructor, freedive instructor en DAN instructor trainer  met meer dan 30 jaar ervaring in de duikwereld .

Ter nagedachtenis van John Bolle oprichter samen met Adje sinds 1998

Duikpunt-Duikschool is een PADI 5 * training facility. Padi staat voor "Professional Association of Diving Instructors" De 5 * aanduiding geeft aan dat zowel de duikwinkel als de cursussen voldoen aan de hoogste eisen van PADI als het gaat om professionaliteit, kwaliteit en service.

Onze Staff bestaat uit 1 Master Instructor, 4 IDC-Staff-Instructors en 7 Open-Water-Scuba-Instructors, 2 tec instructors en 1 Freedive-Instructor geassisteerd door 4 Divemasters.

Allen ervaren mensen met lesbevoegdheid, die je zowel in het Nederlands, Frans of Engels een opleiding kunnen aanbieden. Bij Duikpunt-Duikschool kan je terecht voor opleidingen van recreatief beginner tot divemaster , alsook voor freediving en technische duiken.

Duikpunt-Duikschool staat voor een gepersonaliseerde opleiding. Dit betekent dat wij werken met kleine groepjes, wat betekent dat jij als leerling centraal staat. Opleiding "op maat" dus, waar en wanneer het jou het best past. En last but not least: wij vragen hiervoor geen gigantische bedragen.

Duikpunt-Duikschool biedt jou de mogelijkheid om te kiezen uit 2 avonden per week voor jouw zwembadlessen, en keuze uit minimum 2 buiten duiken per week. Zo staan wij garant voor het tijdig afwerken van al jouw opleidingen zowel in op maandagavond en vrijdagavond te Oostende.

Dit maakt ons de grootste PADI duikschool van West -Vlaanderen. Duikpunt-Duikschool voorziet voor iedere leerling het gebruik van het duikmateriaal tijdens de cursus. Vanaf 10 jaar kun je bij ons beginnen in het jeugdduiken,.

Je hebt reeds een brevet bij ons behaald, dan bieden wij jou gratis een duikclub met meer dan 25 duikuitstappen per jaar, zonder de georganiseerde reizen er bij te rekenen.

Twijfel niet langer, vraag een vrijblijvende duikinitiatie aan op duikpuntduikschool@gmail.com en duik eens onder op onze site en stap in de wereld die "duiken" heet.

Bezoek onze facebook pagina en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes