ReActivate-duikopfrisprogramma

Wat is PADI ReActivate?

PADI ReActivate is een volledig gepersonaliseerd opfrisprogramma op maat voor reeds gebreveteerde duikers. Je hoeft alleen die dingen te doen waar je vaardigheden en/of  kennis moeten worden opgefrist.

PADI ReActivate-opfrisser heb je de optie om de praktijk iedere maandag en vrijdagavond met een PADI Pro in het water te doen.

Wij voorzien al je duikmateriaal, en na een grondige briefing gaan we  in het mooie nieuwe zwembad van Oostende op 4 meter diepte een heel uur oefenen, zodat je weer klaar bent voor het nieuwe duikseizoen of je geplande duikreis in 2024 . 

Eerst worden enkele basisveiligheidsvaardigheden behandeld. Daarna gaan we dieper in op de specifieke vaardigheden die je zelf ook graag wilt doornemen. Zo ga je bijvoorbeeld de volgende duikvaardigheden oefenen:

Net zoals je fietsen nooit verleert, komen ook je duikvaardigheden weer terug!

Mail gerust voor een afspraak of prijs informatie deze winter voor het duikseizoen begint ; duikpuntduikschool@gmail.com 

Wil je tevens ook je theorie thuis in zelfstudie herhalen : 

Optioneel : PADI eLearning®

Het is niet moeilijk om een opfriscursus in jouw drukke schema in te passen. Met gebruik van een computer of een mobiel apparaat bekijk je video's over hoe je basis duikvaardigheden moet uitvoeren, en loop je een duikplanning en de veiligheidsprocedures door - wanneer en waar jou dat het beste uitkomt.