Conditietraining

Behalve duikopleidingen bieden wij ook 2 maal per week een conditie training aan.

Denk je dat voor onderwatersporten geen fysieke conditie nodig hebt, niets is minder waar. Hoe beter je fysiek, hoe beter je zal in staat zijn om eventuele moeilijkheden onder water het hoofd te bieden. Het komt er vooral op aan je thuis te voelen onder water, zonder angst en met goede ademhalings en vin technieken.

De vrijduik training is een buddytraining waarbij je eerst je comfort zone opzoekt om dan trachten verder te gaan. De lesgevers volgen mee en zorgen voor een intensieve individuele begeleiding waar nodig.

Wanneer organiseren we dit?

Op maandagavond gaat dit door van 20.30 tot 21.30 uur in het zwembad van Oostende, we spreken af om 20.20 in de hal. Op vrijdagavond gaat dit door van 21 tot 22 uur in het zwembad van Bredene. Hier spreken we af om 20.50 uur. Betalen kan enkel door het aankopen van een 10 beurten kaart van 30 euro cash ter plaatse.

Ben je nieuw dan kun je op maandag eerst 3 maal ons materiaal gratis gebruiken, daarna koop je zelf je vinnen, bril , snorkel en loodgordel . Dit is beschikbaar in onze duikshop te Brugge.

Op vrijdag kunnen we het huurmateriaal niet garanderen.

Wie is er welkom?

Iedereen met een duikbrevet (ongeacht welke federatie ) en een eigen duikverzekering . Het is verplicht een eigen duikverzekering te nemen. Wij hebben geen club of groeps verzekering aangezien we een opleidingscentrum zijn en een verzekering voorzien voor iedereen die in opleiding is.

We raden de DAN verzekeringen aan. Bij het invullen kun je onze sponsor code gebruiken 403999
daneurope.org/duikongevallenverzekering