Specialty Instructor

Artikelindex

InstructorSpecialtys zijn ontwikkeld voor Instructeurs die in een gespecialiseerde richting willen lesgeven. Je kan direct na je IE beginnen met de Instructor Specialties. Onder leiding van onze Course Director leer je meer over hoe je Specialtys kunt aanbieden aan jouw toekomstige cursisten. 

Op het moment dat je vijf Instructor Specialties en 25 duikers hebt gebrevetteerd, kun je het MSDT brevet aanvragen.

Equipment: - 3 uur theorie
Een goede mogelijkheid om in de winter deze Speciality te kunnen verkopen, zodat jij niet stil zit.

Droogpak:- 3 uur theorie en een praktijk stage
Een goede Speciality om aan te bieden. Jij wilt toch ook dat jouw cursisten in de winter ook duiken.

EANX:- 4 lesuren theorie (32% en 36 % ) en een praktijk stage
De toekomst in het duiken, NITROX, verijkte lucht.
Duikpunt is toonaangevend binnen West-Vlaanderen op het gebied van Nitrox. Reeds zelf brevet bezitten.

Diep:- 3 uur theorie en een praktijk stage
Natuurlijk is er altijd vraag naar deze Speciality. Je kan als instructor gewoon niet zonder deze “meest “ gevraagde speciality.

Wrak:- 4 uur theorie en een praktijk stage
Dé favoriet bij veel duikers. Niet alleen leuk voor jouw cursisten, maar met name een leuke afwisseling voor jezelf. De prijs voor de boot voor course director en leerling iinstructor is niet in de cursus inbegrepen !!

drift diver : 4 uur theorie en een praktijk stage

Word veel gevraagd op duikcruises en reizen !!

onderwaternavigatie: 4 uur theorie en een praktijk stage

. Ideaal om wat "bijlessen" te kunnen geven aan leerlingen die "in helder" water hun advanced gedaan hebben en zich nu willen voorbereiden op het duiken in onze wateren !!

 

Opsporing en berging: 3 uur theorie en een praktijk stage


Voor leerlingen die hun rescue willen aanvatten een ideale manier om hun oefeningen voor te bereiden

Digitale onderwaterfotografie: 6 uur theorie- 1;5 u zwembad

De cursus bestaat uit twee niveaus welke je afzonderlijk aan je leerlingen kunt geven. Daarnaast is de cursus zeer betaalbaar zeker in vergelijking met de oorspronkelijke fotografiecursussen voor analoge camera's. Waar ontleent de DUP-Specialty zijn kracht aan? Digitale fotografie is voor velen betaalbaar. Voor enkele honderden euro's zijn reeds zeer acceptabele camera's te koop met veel mogelijkheden Ook een onderwaterbehuizing hoeft voor deze categorie camera's niet veel geld te kosten. Rest nog de kennis die de leerling nodig heeft van onder andere wit-balans, iso-waarden, over- en onderbelichting, compositie en beeldbewerking en ze zijn in staat om hele mooie plaatjes te schieten. Deze onderwerpen komen allemaal aan de orde tijdens de DUP course die jij ook wilt aanbieden in jouw duikschool !

De cursus dag bestaat uit het volgende :

Voormiddag: Orientatie -  Theorie  -  Sessie in zwembad Oostende
Pauze met broodjes
Namiddag : Werken met software – Marketing – Afsluiten met de laatste veranderingen op het gebied van IDC-IE ( richtlijnen 2006 Open Water – Toekomst 2007 implementering EANx en Zwembadoef )

Prijs course : 99 euro -  exl padi fee(31 euro ), btw  en lesmateriaal (handboek en white balans slide)

SPECIALE AANBIEDING: Speciality instructor weekends: Dit bied je de mogelijkheid een áántal specialty instructeurs diploma’s te halen in 2 dagen tijd. Dit is voor jou de kans als instructeur om op een snelle en “goedkope” manier je verder te ontwikkelen als instructeur , op weg naar Master Scuba Diver Trainer of gewoon naar een stuk inkomsten, omdat je dan deze speciality’s kan geven, voor jou erbij.

het voordeel van zo’n 2 daagse opleiding:

  1. Je bereid op korte tijd je mogelijkheden als instructeur fors uit.
  2. Daarbij krijg je, een uitstekend beeld van de skills die deel uit maken van bij de specialties, en Vooral van alle tips en trucs die de ervaren staf van Duikpunt al jaren helpt geslaagde specialties te geven.
  3. We zoeken de mooiste duikplaatsen uit en blijven zelfs evt 1 dag op zee.

Wat kost zo een speciality :

De specialtys kosten apart 89 EURO per stuk. Per pakket van 5 komt het totaal op 320 EURO, per pakket van 4 komt het op 275 EURO. (exl btw, boottrip , vullingen, nitrox en duikmateriaal)
De aanvraag bij padi kost je 31.24 als je op deze manier je cursus volgt, anders zou deze 79.12 kosten.

Je kunt je inschrijven per  mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bellen naar 0473/594257.
Copyright 2012 - Site by enetricity.