Instructor Development Course

Welkom op weg naar jouw toekomst als PADI professional. Duikpunt- Duikschool is gespecialiseerd in professionele instructoropleidingen en als PADI IDC center staan wij in voor kwaliteit en bovenal FUN!


Onze staff staat met raad en daad klaar om een succes van jouw opleiding te maken. De IDC bij Duikpunt-duikschool worden altijd gegeven door onze hoogst opgeleide staff en zo ben jij verzekerd een degelijke opleiding en een bijna 100% slaagkans voor jouw IE.

Onder leiding van Course Director John Bolle vinden de professionele PADI opleidingen plaats. De Idc kunnen naar keuze in het Nederlands, Frans of engels gevolg worden. Je kan in Oostende alleen of in groep de cursussen volgen. Je bent niet verplicht om dit in 4 of 8 dagen achter elkaar te doen. Op aanvraag steken wij voor jou een avond of weekend programma in elkaar. Bij ons moet je niet wachten op een groep, de cursus wordt indien nodig ook opgestart voor jou alleen, zonder een euro hiervoor bij te betalen. Deze twee voordelen zijn exclusief aan Duikpunt- Duikschool en vind je nergens anders in Belgie terug.

Kijk voor de IDC Kalender onder duikagenda

 

 

 

 

 
Copyright 2012 - Site by enetricity.