DAN Instructor Qualification Course

Artikelindex

DAN Instructor Qualification Course

De DAN Instructor Qualification Course (IQC) traint en leidt gekwalificeerde duikinstructeurs (vanaf divemaster) op om duikveiligheid te plannen, begeleiden, uit te voeren en te stimuleren d.m.v. DAN Trainings Programma’s zoals de Oxygen First Aid for Scuba Diving Injuries, Advanced Oxygen First Aid, Remote Emergency Medical Oxygen (REMO2™), Automated External Defibrillator (AED) for Scuba Diving, First Aid for Hazardous Marine Life Injuries en Oxygen First Aid for Aquatic Emergencies.

Bovendien ontwikkelt de cursus rolmodel onderwijstechnieken in de toepassing van eerste hulp bij vermoedelijke duikverwondingen. Kandidaat-Instructeurs krijgen ook de gelegenheid hun kennis met betrekking tot de speciale overwegingen bij het verlenen van eerste hulp uit te diepen.

De DAN IQC is de start module. Het is een kernmodule die DAN en de DAN trainingsfilosofie introduceert. Deze kernmodule dient als introductie voor alle andere DAN Training programma’s. De overige programmamodules staan elk voor een individuele trainingsmodule die door DAN geboden wordt.

Deelnemers moet gebrevetteerd zijn als Provider
voor ze kunnen gebrevetteerd worden als Instructeur voor dat soort cursus. De DAN Oxygen Instructor moet bijvoorbeeld in het bezit zijn van de DAN Oxygen Provider licentie voor hij kan gebrevetteerd worden als DAN Oxygen Instructor.

IQC – cursusoverzicht (algemeen)
• Overzicht handboek – Standaards & Procedures
• Theorie-sessie :
- Overzicht
- Onderwerpen
• Vaardighedensessie :
- Overzicht
- Gebruik scenario’s
- Gewonde duiker scenario’s
• Oefening
• Eindbeoordeling (Examen)

 

Na het slagen voor de IQC module kan de kandidaat instructeur kiezen voor een of meerdere opleidingen.

Op de volgende pagina staan al de prijzen en lesschema's. Indien nog vragen richt u rechtstreeks naar ; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0473/594257

De lessen kunnen gevolgd worden, door de week, in de namiddag of s'avonds of tijdens de weekend en verlofdagen. Voor duikclubs(vanaf 5 pers) komen wij ter plaatse om de lessen te geven. korting mogelijk vanaf groepen met min 4 personen.
Copyright 2012 - Site by enetricity.