conditie training

Op vraag van vele cursisten hebben wij naast de duikschool ook nog een conditie-trainings groep opgericht. Zo wordt aan iedere leerling die bij Duikpunt een brevet gehaald heeft, na het behalen van zijn/haar brevet de mogelijkheid geboden om het “duiken” te onderhouden.

Binnen de duikschool zorgt men voor de organisatie van alle opleidingen om duikers op elk niveau vaardigheden en kennis bij te brengen, en eventueel te brevetteren. In de duikclub komen wij tegemoet aan diegene die geen verdere brevettering meer willen of kunnen behalen. Zo kan je met vrienden onder elkaar toch nog je duikvaardigheden op peil houden.

Wie kan er hieraan deelnemen ?
Iedere reeds gebrevetteerde duiker (min 1*of open water divers). Alle duikers uit alle federaties trainen bij ons Padi, Vvw, Nelos en Iantd duikers iedereen is welkom.. Hier leer je mensen kennen die net als jou een duik'buddy zoeken om leuke onderwater avonturen mee te beleven.

Er is geen lidmaatschap !

Waar en wanneer?
De trainings-avonden zijn :

  • op maandag in het stedelijk zwembad te Oostende: 21 tot 22 uur
  • op vrijdag in het zwembad van Bredene van 21 tot 22 uur 

Er is geen lidmaatschap vereist, de prijs is 2,5 euro per keer dat je komt voor het zwembad en de verzekering.

 

"Buitenduiken" niet aan een opleiding gebonden:

Naast de wekelijkse trainingen organiseert Duikpunt ook gratis wekelijks 1 à 2 buiten duiken in de Belgische of Nederlandse wateren waar je steeds welkom op bent nadat je een opleiding van minium ADVANCED bij Duikpunt hebt gevolgd. Ook worden er tal van clubreizen per jaar georganiseert. Ons jaarlijks club'etentje , Risk ,bezoek aan hyperbaar centrum, OWT's, dia-avonden, onderwaterhockey ,ENZ.....zijn de jaarlijks werenkerende activiteiten. 

 

 
Copyright 2012 - Site by enetricity.